Syltstyrkans återvändo

Av: Adam Cederlund

Efter förra veckans katastrof av en sylt så var medlemmarnas förväntningar på golvet när det kom till denna torsdagens smakupplevelse. Som tur var hade Eatery hört våra böner till Syltsyrkan och de bestämde sig för att KOKA.

Låt oss nu utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANKIS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 9 av 10

Dagens presentation överträffade allas förväntningar. En rinnig sylt, utan klumpar och inälvor, befann sig framför näsorna på alla som tog det bra valet av att ställa sig i matkön som var ackompanjerad med dem perfekta, gyllenbruna, pannkakor och en oerhört munbevattnande grädde.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 10 av 10

📈👃

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 10 av 10

Dagens noggrannhet var utöver det vanliga. Sylten, grädden och pankisarna var perfekt tillagade med en millimetersäker noggrannhet.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 10 av 10

Likt nogrannheten, så var konsistensen idag perfekt.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 8 av 10

Många medlemmar var villiga att ge en 10:a på ingredienserna idag, med tanke på den perfekt exekverade sylten, men sedan blev vi alla påmminda av den försummade ingrediensen. Vaniljsockret. Tillsist så gick medlemmarna med på ett slutligt betyg på 8 av 10.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 10 av 10

Dagens smakupplevelse var något av det bästa vi har haft på länge. En ren euphori rusade genom kroppen vid den första tuggan. 10 av 10!


Sammanfattningsvis så får dagens pankisupplvelse ett genomsnittligt resultat på 9,5/10 vilket är en ökning på 27% från genomsnittet. Detta var en fantastisk torsdag. Glöm aldrig att we can PANK-it!


Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

Dagens pankisar

Dagens pankisar

Source: Adam Cederlund TE22B

Dagens pankisbord

Dagens pankisbord

Source: Spiros Vassiliadis TE22B