Eateryes svar på dagens sylt

Av: Adam Cederlund

Dagens pankistorsdag började som vilken härlig torsdag som helst. Pankismedlemmarna hade rusat ner till Eatery för att få njuta av de heliga pankisarna men något var fel. Som en ketchupfläck på en vit tröja så stack dagens sylt ut. Den hade en gelliknande konsistens och smaken var inte bättre.

Efter en intervju med Eaterys personal så fick en anonym medlem reda på att kockarna på Eatery vanligtvis tillägger extra potatismjöl i sylten för att förfina konsistensen. I dagens sylt så hade kockarna haft i för mycket potatismjöl vilket förklarar dagens smak och konsistens.

Pankispåven ryktas att ha tagit ett snack med Eatery och det ryktas om att detta förhoppningsvis inte kommer att upprepas.

Låt oss nu utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANKIS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 5 av 10

Som tidigare nämnt så var dagens presentation inget att skryta om. Den geleaktiga konsistensen tände av några medlemmar vid första blick vilket sänker dagens presentations värde. Å andra sidan så såg dagens pankisar mycket suktande ut tillsammans med den välvispade grädden vilket delvis räddade dagens presentationsbetyg.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 9 av 10

🤫🧏

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 4 av 10

Noggrannheten idag sänktes, inte bara drastiskt av syltsituationen, utan även av pankisarna som var snäppet kallare än vad som önskas.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 4 av 10

Ett konsensus inom pankisklubben uppnåddes när det kom till perfektionen av konsistensens på dagens pankisar och grädde. Hela klubben var också övertygad om att konsistensen på den mjöliga sylten var orimligt dålig. Därför bestämde klubben sig för att ge ett betyg på 4 av 10.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 4 av 10

Ingredienskriteriet har varit ett av dem kriterierna som har sett den största förminskningen inom modellen på sistone. Senaste gången en av måltiderna blev värderade på 8 av 10 var för 4 månader sen och det avtagande mönstret har fortsatt tills denna dag. Eatery vägrar fortfarande återinföra vaniljen tillbaka in i grädden. Dessutom så behöver vi fortfarande dras med denna jordgubbssylt. 4 av 10.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 3 av 10

Dagens smakupplevelse får en 3 av 10 helt enkelt på grund av syltens hemska smak.

Sammanfattningsvis så får dagens pankisar ett genomsnittligt betyg på 4.8 av 10 vilket är en minskning på 30%! Behåll hoppet för bättre dagar och glöm alldrig att we can PANK-it!


Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

Australenska sylten

Australenska sylten

Source: Ville Claeson TE22B

💀

💀

Source: Spiros Vassiliadis TE22B

Dagens pankisar

Dagens pankisar

Source: Adam Cederlund TE22B