Nytt år, nya pannkisar

Av: Adam Cederlund

Efter den långa plågan av ett kallt lov så var det äntligen dags för den heliga dagen. Pankaksklubbsmedlemmarna var uppklädda i stil och hopp och rusade ner till Eatery.

Låt oss nu utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANKIS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 6 av 10

inget som stack ut, vissa hävdar att dess pannkisar var gråa. Sylten och grädden såg aptitlig ut.

Presentationen denna dag var inget nytt. En godtycklig mix av pannkisar, sylt och grädde visade sig framför Eaterys front. Vissa källor hävdar dock att deras upplevelse var uppfylld av pannkakor i gråare skalor. Dock inget som har blivit bekräftat. Slutligen, 6 av 10.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 10 av 10

😎🤙

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 5 av 10

Dagens kyla på pannkisar var ett väldiskuterat ämne. Vissa av medlemmarna blev kära i den kyliga karaktären medan andra inte klarade av saknaden av värmen. Det diskuteras fortfarande om kylan på dagens pannkisar var med avsikt eller inte, men medan vi väntar på svar, så ger vi ett betyg på 5 av 10.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 9 av 10

Dagens konsistens var utöver det vanliga. Perfekt tillagade pannkakor, även om de må varit kalla, tillsammans med välvispad grädde och en bra framställd hemmagjord sylt. 9 av 10.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 6 av 10

Då det fortfarande saknas vaniljsocker och Eatery vägrar att byta sin syltsmak så lägger vi poängen till 6 av 10 med tanke på att de befintliga ingredienserna används på ett vettigt sätt.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 8 av 10

Dagens smak var sannerligen lik en bak. Många av medlemmarna var besvikna med den kalla smaken medan andra medlemmar älskade den. Det var ett tufft och väldiskuterat beslut som vi tillslut hamnade på 8 av 10.

Dagens pannkakor får ett genomsnitt på 7.3 vilket är 3% lägre än det totala genomsnittet. Håll hoppet för varma pannkisar och glöm aldrig att we can PANK-it!


Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

Donald blir fängslad

Donald blir fängslad

Source: Spiros Vassiliadis TE22B

Det tal-rika bordet

Det tal-rika bordet

Source: Adam Cederlund TE22B