Ett Sorgset Avslut

Av: Adam Cederlund

Efter hög förväntan, och ännu högre hopp, så var tiden kommen för ännu en helig torsdag. Vrålhungriga medlemmar rusade ner till Eaterys lokaler för att avnjuta något som de alltid hållit kärt, något som alltid höll en hög standard oavsett konjunktur. Men tyvärr, var domedagen kommen…

Låt oss nu utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANIKS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 4 av 10

Vid första ögonkast såg dagens pankisar ut som något utav det vanliga, fast en gnutta sämre. Pannkisplåten låg i skuggans grepp och de ledsamma pannkisarna var ordnade vågrätt istället för lodrätt vilket uppmanade försiktighet ifrån en magnitud av medlemmarna.

Efter att ha plockat på sig sina pannkisar så rörde medlemmarna sig vidare till sylt och grädd stationen bara för att träffas av en fasansfull verklighet. Sylten såg ut att ha kommit rakt ifrån en jellofabrik 💀. Dessutom uppmärksammade några medlemmar att datumet på sylten var datumet för en vecka sedan vilket att betyda att denna sylt inte bara var ful, utan också gammal.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 9 av 10

Lukten påminde om försummade tider.

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 4 av 10

Dagens sylt var inte det enda som hotade våran heliga måltid. Pannkisarna var stekta till hård kant fast degig mitt, vilket inte uppskattades av någon medlem. Dessutom var de upplagda på ett icke-noggrant sätt då vissa av dem låg huller om buller.

Eaterys noggrannhet har sett ett stadigt avfall de senare veckorna och vi alla hoppas på en så kallad “redemption arc” nästa termin.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 3 av 10

När det kommer till konsistens-fronten så fanns det blandade åsikter. Vissa hävdade att grädden var under vispad och smälte för snabbt, medan andra var nöjda med situationen. Dock så gäller det fortfarande konsensus om att vaniljsocker MÅSTE återvända.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 3 av 10

Likt noggrannheten, har Eaterys ingredienser stadigt blivit värre. Det som började med varierande, hemlagade, syltupplevelser som ackompanjerades vaniljfylld grädde har nu endast blivit till billigt halvfabrikat gjord på gråa jordgubbar och brutna hjärtan.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 5 av 10

Dagens smakupplevelse var ett nederlag, inte bara för pannkisklubben, utan även för Eatery. Vi hoppas på drastiska åtgärder från Eaterys håll inom den snara framtiden.

Nästa vecka så kommer vi i pannkisklubben att släppa en kvartalsrapport då vi sammanfattar terminens pankisupplevelse i statistik, känslor och text.

På tal om annat, så ryktas det om att Eatery kvalite på mat försämmrat sakta men säkert på grund av ekonomiska själ. Men vi i pannkisklubben tror att det går djupare än så. En tapper medlem tog en bild på Eaterys sylt som de serverar på vuxensidan, och den bilden bevisar vad vi alla hade fruktat. Deras sylt ser fullständigt normal ut. Vi tror att Eatery har börjat köpa in billigare sylt och slutat med den hemlagade sylten för att spara pengar. Detta FÅR inte fortsätta. Pannkisklubbens egna matrådsrepresentant har lovat att konfrontera Eatery om detta under det uppkommande matråds/Eatery mötet.

Dagens pannkisar får en genomsnittlig bedömning på 4.7 av 10 vilket är 37% minskning sedan förra veckan. Situationen må se mörk ut, men förlora inte hoppet. Glöm aldrig att we can PANK-it!

Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

Bilden säger allt

Bilden säger allt

Source: Spiros Vassiliadis TE22B

😳 (datumet 🤨)

😳 (datumet 🤨)

Source: Adam Cederlund TE22B

En hjärtekrossad PannkisPåve

En hjärtekrossad PannkisPåve

Source: Bo rodin TE22B

Last picture from pankisagent before dissaperance

Last picture from pankisagent before dissaperance

Source: Bo Rodin TE22B