Den Osaliga Syltens Sorg

Av: Adam Cederlund TE22B

En klassresa som sedan följdes av det, allt för långa lovet lämnade pannkisklubbs medlemmarna ensamma och i pankisabstinens. Moralen hos medlemmarna var knähögt när det förbarmade höstlovet invegs, men som tur var fanns det ett hopp i fjärran. Ett distant sken i horisonten lös upp magsäckarna hos medlemmarna när den heliga dagen närmade sig. Dagen anlände och lunchen gjorde det samma. Med en fart som skulle lämna Usain Bolts haka på golvet så flög alla pannkisupskattare ner till den heliga salen. Lyckan var obeskrivlig men varade kortare än förväntat. Allt som krävdes var en blick för att förstå att något var fel. Vad hade hänt med stylen? Var är Sylt Styrkan? Bubbelvattnet är tillbaka?!

Dessa frågor kommer att besvaras men låt oss först utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANKIS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 6 av 10

“Sylten såg ut som en goo” - en anonym pannkisuppskattare. Som detta citat väl förklarar så såg dagens sylt ut som om den hade kommit rakt ur en tub. Den mer ljusa och kemiska färgen på sylten, i kombination med att den var mer fast än vanligt, sänkte dagens upplevelse ett snäpp då det var svårare att konsumera sylten ifall man inte ämnade att äta jordgubbsklumparna.

Förutom Sylt Styrkans bräckliga insats så var dagens pannkisar presenterade utom solens räckvidd. Grädd Gruppen fortsätter stabilt som vanligt även om det fortfarande må saknas vaniljsocker.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 1,0*10^1 av 10


Det luktade pannkisar 😎
Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 8 av 10

Även om pannkakorna såg lite trista ut så var de ändå jämnt stekta.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 6 av 10

Gräddens konsistens var en gnutta hård och samma gällde för sylten.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 5 av 10

Dessa jordgubbar i sylten börjar bli repetitiva. Dessutom så finns det fortfarande ingen vaniljsocker i grädden. Det ryktas om att senare sylt satser innehåll för mycket socker, som ännu en pannkisuppskattare beskrev den: “Den var liksom söt sliskig.”

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 7 av 10

Även om sylten må ha varit sämre än förväntat så var ändå dagens smak upplevelse, iallafall, medelmåttig.

Dagens pannkisar fick ett genomsnitt på 7 av 10 vilket är 9% lägre än genomsnittet. Även om dagens upplevelse må ha varit under förväntningar så finns det alltid en nästa vecka. Håll moralen hög och tappa inte hoppet! Glöm aldrig att we can PANK-it!


Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

Våfflor 🤬🤬

Våfflor 🤬🤬

Source: Spiros Vassiliadis TE22B

POV: du står i pannkiskön

POV: du står i pannkiskön

Source: Bo Rodin TE22B

Dagens pannkisar

Dagens pannkisar

Source: Adam Cederlund TE22B