Eaterys Faktiska Svar På Smör Grädden

Av: Adam Cederlund

Efter förra veckans smör-upplevelse så var Pankisklubben tillbaka för ännu en rond. De uppklädda pannkaks-uppskattarna ställde sig ivrigt i kö för att vittna denna veckans smak-upplevelse. Grädden nåddes och medlemmarna fick sitt svar. Eatery hade äntligen friat oss från den smör-dystopin som präglade tidigare veckor. Med glädje och längtan i ögonen så fyllde medlemmarna på sina tallrikar och högg in.

Låt oss nu utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANIKS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 7 av 10

Pannkakorna serverades i en något undanskuffad position, vilket gjorde det svårt att nå dem. De låg där i skuggan, väntande på att upptäckas. Å andra sidan, så presenterades grädden och sylten snyggt och de lockade våra ögon.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 10 av 10

UwU

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 9 av 10

Pannkakorna var väl tillagade och hade en fin balans, även om några av dem var något underkokta. Grädden var välvispad och sylten var jämn och fördelade smaken på ett enhetligt sätt.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 9 av 10

Konsistensen av pannkakorna, grädden och sylten var tillfredsställande. Grädden var krämig fast pannkakorna var en gnutta understekta. Dessutom kunde sylten haft en något tjockare konsistens.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 8 av 10

Ingrediensernas kvalitet var tillfredsställande, men vissa förbättringar kunde göras. Vaniljsockret i grädden saknas än, och det finns möjlighet att överväga en större variation i syltvalen för att erbjuda en mer varierad upplevelse.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 8 av 10

Pannkakorna överraskade genom att vara något kalla, vilket drog ned på deras smakintensitet. Denna temperaturbrist förhindrade dem från att avslöja sin fulla potential. Grädden var dock en skarp kontrast - nästan perfekt i sin krämighet. Det enda som saknades var vaniljsockret, vilket skulle ha givit en ökad komplexitet åt gräddens smakprofil. Sylten, å andra sidan, presenterade en vällagad och god smak, även om den led av en något vattnig konsistens. Denna smaksättning gav en trevlig palett av smakvariationer, men den kalla temperaturen på pannkakorna förhindrade dem från att harmonisera fullständigt. Sammantaget skapade detta en smakupplevelse som, även om den var tillfredsställande, inte riktigt nådde upp till våra högt ställda förväntningar.

Sammanfattningsvis så var dagens pannkisar nära perfektion. Dagens pannkisar får den genomsnittliga bedömningen på 8.2 utav 10 vilket är 6.5% högre än genomsnittet. Det ryktas dessutom om att PP ska kontakta Eatery ännu en gång för att kolla om det går att återskaffa bubbelvattnet. Vi får se var detta leder men glöm aldrig att we can PANK-it!

Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

Miss me with that wåffel shit

Miss me with that wåffel shit

Source: Source: Spiros Vassiliadis TE22B

Dagens pannkisar

Dagens pannkisar

Source: Source: Adam Cederlund TE22B

Dissekerad pannkaka

Dissekerad pannkaka

Source: Source: Adam Cederlund TE22B