Eaterys Respons På Smör-Grädden

Av: Adam Cederlund och Bo Rodin

Efter två veckors väntan var den efterlängtade dagen äntligen här. Vissa av våra medlemmar kunde helt enkelt inte stå emot längre och beslutade sig för att på egen hand framställa och avnjuta pannkakor i Eaterys ära under den föregående veckans frånvaro. Men nu var det äntligen dags för den officiella återkomsten. Klockan närmade sig "kvart-i-pankis," och förväntningarna var höga. Våra smaklökar var redo att nå sin klimax. Men i stunden infann sig några frågor: Vad hade hänt med grädden? Skulle Eatery lyckas lösa detta? Och var matrådet med på noterna? Dessa frågor kommer snart att få sina svar, men först...
Låt oss utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANKIS-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 6 av 10

Dagens pankis-placering var en tydlig nedgradering från tidigare torsdagar, då dessa pannkakor låg i skuggan på en svårtillgänglig plats vilket sänker upplevelsen av den heliga hämtningsprocessen. Maten i sin helhet såg, å andra sidan, ut att vara väl tillagad och framkallade mycket dreggel. Därför bestäms slut betyget på dagens presentation på 6 av 10.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 10 av 10

Hohoho

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 6 av 10

Noggrannheten på dagens pannkisar var utöver det vanliga. Det fanns inte en krispig pannkaka i syne och majoriteten av Pankisklubbens medlemmar ansåg att dagens sylt var god. Men vissa källor hävdar faktiskt att deras sylt var av en mer geleaktig konsistens. Grädden drog ner bedömningen då den fortfarande, som förra veckan, var övervispad och av en stelare karaktär. Sammanfattningsvis: 6 av 10.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 5 av 10

Konsistensen var en blandad upplevelse. Pannkakorna, om än något mosiga, var acceptabla. Dock fanns det oönskade jordgubbsklumpar i sylten och grädden var övervispad, vilket gjorde den hård och grynig. En viss besvikelse när det kom till textur.

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 6 av 10

Ingrediensernas kvalitet var godkänd, men det fanns brister. Frånvaron av vaniljsocker i grädden sedan terminstarten var beklaglig och jordgubbssylten lämnade mycket att önska. En missad möjlighet till förbättring.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 7 av 10

Smaken erbjöd en medelmåttig upplevelse, en symfoni av smaker som inte riktigt nådde de höga noterna vi hade hoppats på. Inget speciellt som skilde sig ut, men ändå en godkänd smakupplevelse.

Sammanfattningsvis så får dagens pankisar ett medelvärde på 6,7 av 10 vilket är 22% lägre än det nuvarande medelvärdet på 7,6. Just nu cirkulerar rykten att Pankis Påven, i sin höghet, personligen har nått ut till Eaterys personal om dessa återkommande gräddproblemen. Vi får se nästa vecka om några förändringar införskaffas men i nutiden kan vi bara hoppas. Glöm aldrig bort, we can PANK-it!

Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

The Voices (2 veckor utan pankisar)

The Voices (2 veckor utan pankisar)

Source: Adam Cederlund TE22B

Dagens pankis-upplevelse

Dagens pankis-upplevelse

Source: Adam Cederlund TE22B

Den skuggiga pankis-plåten

Den skuggiga pankis-plåten

Source: Adam Cederlund TE22B