Våffelväktarnas Bräckliga Anspråk till Terror

Av: Adam Cederlund TE22B

Detta ödesdigra kapitel i Pannkakornas Klubbs historia kommer att gå till historien som en dag av djup sorg och skam. Många pannkaksentusiaster spekulerar nu om att den militant våffelorienterade gruppen, känd som Våffelväktarna, kan ha varit inblandade i de hemska händelserna. Det märkliga beteendet från Grädd Gruppen har också blivit föremål för oro. Det noterades att vaniljsmaken plötsligt försvann samtidigt som Våffelväktarna började göra sig kända. Det finns inget tvivel om att Våffelväktarna är huvudmisstänkta för dessa attacker.

Låt oss nu utvärdera dagens pannkisar med hjälp av PANK-it!-metoden:

Presentation (Hur ser pannkakorna, grädden och sylten ut?)

Betyg: 8 av 10

Dagens pannkakor var presenterade på ett snyggt och prydligt sätt i solens strålar, vilket resulterar i en betygssättning av 8 av 10 möjliga poäng.

Arom (Hur doftar det runt pannkakorna?)

Betyg: 10 av 10

Aromen som omgav pannkakorna var fenomenal och nådde full poäng, en ren doft av pannkakor.

Noggrannhet (Har pannkakorna tillagats till perfektion? Är grädden välvispad och sylten jämn?)

Betyg: 6 av 10

Dagens pannkisar var mycket väl gräddade. Dock så fick vi höra önskemål om en gnutta mer gräddning då vissa medlemmar föredrar en krispig karaktär. Grädd Gruppen må har sålt sin själ denna dag, men det stoppade inte Sylt Styrkan. SS levererade felfri jordgubbssylt denna dag då de verkar ha lyssnat på förslaget att krossa jordgubbarna mer i sylten. Noggrannheten på grädden var dock katastrofal. Man kunde nästan tro att det var smör. Det här sa en pannkismedlem: “Bra att eatery har två typer av smör idag!”. Detta skämt av ett grädd försök sänker dagens noggrannhet till endast 6 av 10.

Konsistens (Hur är pannkakornas och gräddens konsistens? Är de välgräddade eller krispiga i kanten?)

Betyg: 5 av 10

Bra pannkisar, bra sylt. Smör…

Ingredienser (Vilka ingredienser har använts i sylten och grädden? Är de av hög kvalitet?)

Betyg: 8 av 10

Ingredienserna i dagens måltid var av god kvalitet. Sylten var gjord på bra och välkrossade jordgubbar och även om grädde må ha sätt ut som smör, och smakat delvis som det, så användes accepterbara ingerdienser. Trots detta så fanns det dock fortfarande ingen vaniljsmak.

Smak (Hur smakade måltiden i sin helhet?)

Betyg: 8 av 10

Även om dagens grädde var en katastrof så var ändå den överväldigande smak upplevelsen positiv tack vare de bra gräddade pannkisarna och den välkrossade sylten. 8 av 10.

Spekulationer om Våffelväktarna fortsätter att florera. Vissa betraktar dem som en ondskefull ande som har som mål att förstöra Pannkakornas Klubb. I dessa osäkra tider är försiktighet med vem man litar på av yttersta vikt. Så även om Våffelväktarna försöker underminera, får vi aldrig glömma att we can PANK-it!

Samtliga pannkaksbedömningar kan ses här

En bild på dagens smör(/grädde)

En bild på dagens smör(/grädde)

Source: Bo Rodin TE22B

Soldier of Pankis

Soldier of Pankis

Source: Spiros Vassiliadis TE22B

En bild på dagens pankisar

En bild på dagens pankisar

Source: Adam Cederlund TE22B

Bild ifrån dagens klubb-mässa

Bild ifrån dagens klubb-mässa

Source: Bo Rodin TE22B